lauantai 14. elokuuta 2010

WASABI JÄÄTELÖ

Wasabi-jäätelö ja mustaherukkakastike

Wasabi piparjuuritahnaa n.20 g
1 litra vaniljajäätelöä
2 kourallista mustaherukkaa
1 kourallinen sokeria

paseeraa mustaherukat ja sekoita niihin sokeri
Leikkaa jäätelö 4 cm kuutioiksi ja laita sopivaan sekoitus kulhoon.
Lisää tuubista wasabi ja sekoita. Laita seos pakastimeen ja anna kohmettua.
Kun jäätelö on kohmettunut voit annostela sen jälkkärikuppeihin ja laittaa
 takaisin pakkaseen odottamaan tarjoilua. Annospallojen tekoa helpottaa kun
lämmität lusikkaa kuuman vesihanan alla.
Ennen tarjoilua lisää paseerattu herukka annoksille ja koristele tuoreilla
mustaherukan lehdillä.
Jälkiruoka joka uppoaa varsinkin "äijämäiseen makuun"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti