Wasabi-jäätelö ja mustaherukkakastike
Wasabi piparjuuritahnaa n.20 g
1 litra vaniljajäätelöä
2 kourallista mustaherukkaa
1 kourallinen sokeria
paseeraa mustaherukat ja sekoita niihin sokeri
Leikkaa jäätelö 4 cm kuutioiksi ja laita sopivaan sekoitus kulhoon.
Lisää tuubista wasabi ja sekoita. Laita seos pakastimeen ja anna kohmettua.
Kun jäätelö on kohmettunut voit annostela sen jälkkärikuppeihin ja laittaa
takaisin pakkaseen odottamaan tarjoilua. Annospallojen tekoa helpottaa kun
lämmität lusikkaa kuuman vesihanan alla.
Ennen tarjoilua lisää paseerattu herukka annoksille ja koristele tuoreilla
mustaherukan lehdillä.
Jälkiruoka joka uppoaa varsinkin "äijämäiseen makuun"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti