Suurehkoina suikaleina ne kuitenkin antavat annokseen mukavaa näköä.
HYVIN HOIDETUSSA GRILLISSÄ ON MUKAVA VALMISTAA RUOKAA, KIITOS ANOPIN.
Maissikanan valmistaminen onnistuu pannulla, uunissa kuin grillissäkin. Grillin etuna on siitä saatava aromi. Kaasugrilli on oivallisin lämmöntuottaja sen helpon lämpötilan hallinnan vuoksi. Hiiligrilli on kuitenkin aromiensa puolesta ainoa, joka tuottaa jäljittelemättömän maun.
Valmistin kuitenkin maissikanan kaasugrillissä, koska siinä oli helpompi hallita kaikkia aterian elementtejä.
1 MAISSIKANANRINTA/RUOKAILIJA
SITRUS MARINADI
1 LUOMU SITRUUNA
2 LUOMU LIMEÄ
1 PUNTTI TIMJAMIA
1 TUORE SITRUUNARUOKO
1 TUORE VALKOSIPULI
1 DL RYPSIÖLJYÄ
PIPPURISEKOITUS MYLLYSTÄ JA SUOLAA MYLLYSTÄ
Raasta luomusitrusten kuori. Purista mehu siivilänläpi. Silppua puolikas puntti timjamia ja valkosipuli. Murskaa sitruunaruoko ja silppua hienoksi. Lisää öljy ja sekoita.
Mausta sulatetut maissikanant suolalla ja pippurilla. Valele ne kauttaaltaan marinadissa ja jätä marinoitumaan. 5-6 tuntia riittää mukavasti.
MAISSIKANAA TUKALISSA OLOISSA
Nosta maissikanat huoneenlämpöön 2 tuntia ennen kypsennystä. Kypsennä esilämmitetyn grillin parilapuolella nahkapuoli ensin. Kun rinta saa kauniin rapean pinnan,voit kääntää. Dippaa kypsä puoli marinointiliemeen,näin aromit imeytyvät hyvin. Nosta kypsät rintulit vetäytymään folion alle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti